Sociaal niet zo sterk?
Dankzij doelgerichte advertenties is dat verleden tijd.

Social advertising is hot. Samen met de populariteit van social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest, stijgen ook de manieren om je doelgroep te bereiken. Dankzij het doelgericht adverteren op social media maak je jouw bedrijf en producten zichtbaar. Consumenten scrollen & shoppen immers voortdurend online. Met de juiste visuele prikkels trek je de aandacht en genereer je extra verkeer naar je website of webshop.

Bereik jouw klanten op het juiste moment, met de juiste boodschap.

Facebook Ads

Adverteren op Facebook.

Bereik jouw doelgroep via doelgerichte advertenties.

Je kent het wel. Je gaat online op zoek naar een horloge, keert daarna terug naar je Facebook app en huh? Exact hetzelfde horloge dat je eerder bekeek op een totaal andere website staat nu te blinken op je tijdslijn. Dat is het principe van Facebook advertenties. Dankzij gerichte targeting stimuleren we je doelgroep en kan je via social media een directe stijging in je verkoop noteren.
social media binnen online marketing
de marketing mix met online kanalen
Instagram Ads

Adverteren op Instagram.

Bereik jouw doelgroep via doelgerichte advertenties.

Instagram advertenties worden steeds belangrijker in de marketing mix. Afhankelijk van je doelgroep en de producten of diensten die je aanbiedt, is het een platform waar je niet omheen kan. Je kunt het immers gebruiken voor meerdere doelstellingen. Naamsbekendheid genereren, meer volgers aantrekken, je webshop promoten, … You name it! Instagram biedt verschillende advertentiemogelijkheden voor elk van deze doelen.
Pinterest Ads

Adverteren op Pinterest.

Bereik jouw doelgroep via doelgerichte advertenties.

Inspiratie opdoen? Simpel, surf dan even naar Pinterest. Althans, dat is wat miljoenen mensen doen als ze ideeën zoeken voor hun volgende gerecht, reis of decoratieproject. Op basis van keywords kan je jouw advertenties een strategisch plaatsje geven op dit digitale prikbord. Bovendien kan je met een laag budget al heel wat bereiken. Das pas een win-win situatie! Pinterest Ads zijn de ideale manier om jouw bedrijf (kosten)efficiënt te introduceren bij potentiële klanten. Advertenties op Pinterest voelen niet storend aan, maar werken net inspirerend.

social media marketing ideeën
Linkedin advertising binnen online marketing
LinkedIn Ads

Adverteren op LinkedIn.

Bereik jouw doelgroep via doelgerichte advertenties.

Eerlijk is eerlijk: LinkedIn is een van de duurdere social media kanalen om op te adverteren. Dat is net omdat het een enorme kracht en meerwaarde heeft. Op zoek naar architecten in regio Gent? Geen probleem! LinkedIn is ideaal om heel gericht te targeten. Kwalitatief, professioneel en resultaatgericht. Dat zijn de kernwoorden van een advertentiecampagne op LinkedIn. Het grootste professionele netwerk biedt mogelijkheden om je te richten op personen volgens functietitel, functie, sector en veel meer. Zo bereik je een unieke doelgroep.
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×