Adverteren op Facebook

Gericht adverteren naar jouw ideale doelgroep via Facebook Ads

Facebook Advertising is één van de meest efficiënte tools om jouw bedrijf te laten groeien. Miljoenen bedrijven zijn al actief op Facebook en dat is geen toeval. Adverteren op Facebook is namelijk ook erg kostenefficiënt, om niet te zeggen goedkoop. Met een investering van €5 per dag kan je al heel wat bereiken.

Waar wacht je nog op?

De voordelen van adverteren op Facebook

Facebook voor B2C

Leads genereren voor jouw B2C organisatie was nog nooit zo makkelijk.

Facebook is een van de grootste social media kanalen ter wereld. Dat betekent dat bijna iedereen die je kent een account heeft. Daar moeten we natuurlijk handig van gebruikmaken. We bepalen samen jouw doelgroep en stemmen de instellingen 100% af op wie de advertentie moet zien.
Zo bereiken we jouw potentiële klanten op de juiste plaats op het juiste moment.

Facebook voor B2B

Facebook advertising voor een B2B publiek? Tuurlijk!

Op het eerste gezicht lijkt het niet de meest logische keuze. Facebook heeft echter heel wat trucjes waarmee we je B2B doelgroep kunnen bereiken én overtuigen om met jou in zee te gaan. Of dacht je dat social media enkel voor B2C gebruikt werd? Die misvatting helpen we graag de wereld uit.

Facebook voor e-commerce

Facebook & webshops, de ideale match.
Facebook is veruit het beste kanaal om jouw webshop in de kijker te zetten en je sales te boosten. Door middel van Facebook Pixel zorgen we ervoor dat jouw advertenties aan de juiste mensen worden weergegeven, bijvoorbeeld wanneer ze een specifieke pagina hebben bezocht of een actie op je website hebben uitgevoerd.

Facebook remarketing

Twijfelende prospects haal je binnen met remarketing ads
Je kent het ongetwijfeld. Je bezoekt een webshop, plaatst iets in je winkelmandje en verlaat de website zonder een aankoop te doen. Even later zie je op Facebook reclame voor exact hetzelfde product! Magie? Zo kun je het noemen. Dankzij Facebook remarketing vinden twijfelende prospects toch nog de weg naar je website.

Meten, meten, meten

Analyse, rapportage & bijsturing. Van begin tot eind.

Lukraak advertenties publiceren is niet meer van deze tijd. We stellen doelen op, maken doelgroeplijsten en zorgen ervoor dat we exact weten wat elke euro oplevert. Dankzij Facebook Pixel komen we erachter wat jouw doelgroep online doet. Het is als het ware de Google Analytics van Facebook.

Ready to boost your business?

dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×