Facebook Horizon Workrooms maakt vergaderen leuk

Facebook Horizon Workrooms

Voor veel mensen is thuiswerken normaal geworden. Facebook heeft om deze reden de komst van Facebook Horizon Workrooms bekend gemaakt. Het nieuws kwam vorige week uit en wij leggen je graag uit wat Facebook Horizon Workrooms precies is en wat je ermee kan.

Facebook Horizon Workrooms maakt gebruik van VR

Facebook heeft Facebook Horizon Workrooms gelanceerd. Dit is een app die je kan downloaden voor de Oculus Quest 2 headset. De app is gratis te downloaden en zorgt ervoor dat mensen makkelijker met elkaar kunnen samenwerken. Je kan Horizon Workrooms bijvoorbeeld gebruiken om live met elkaar te vergaderen, een document makkelijker door te nemen of gewoon met elkaar contact houden. Met behulp van VR wordt het voor mensen makkelijker om met elkaar te praten volgens Facebook. 

 

Het platform zegt zelf het volgende over Facebook Horizon Workrooms:

 

“Workrooms brengt een aantal van onze beste nieuwe technologieën voor het eerst samen in één ervaring op Quest 2. Met functies als mixed-reality desk- en keyboard tracking, hand tracking, remote desktop streaming, video conferencing integratie, spatial audio en de nieuwe Oculus Avatars, hebben we een ander soort productiviteitservaring gecreëerd.” 

Werken met Facebook Horizon Workrooms is net echt

Werken met Facebook Horizon Workrooms is net echt omdat je jouw computer, muis en toetsenbord mee kunt nemen naar de vergaderzaal in het programma. Facebook stelt hardware beschikbaar om je toetsenbord en muis aan de VR omgeving te koppelen. Er is ook een gratis app beschikbaar voor Windows en Mac computers waardoor je de computer kunt delen met de VR omgeving. Hierdoor kan je tussendoor snel en eenvoudig bestanden delen en kan je zelfs je scherm met collega’s delen. 

 

Het programma biedt in feite een all in one oplossing voor het werken op afstand. Je kan je collega’s ontmoeten (wel in de vorm van avatars), je kan met collega’s communiceren en je kan documenten met elkaar delen. Het lijkt dus net alsof je met elkaar aan de vergadertafel zit, zonder je huis te verlaten. 

 

Facebook Horizon Workrooms: een volledige omschrijving

Wij begrijpen dat je vragen hebt over de veiligheid van Facebook Horizon Workrooms en hoe je precies start met het gebruiken van dit platform. Facebook heeft hier zelf ook een blogartikel over geschreven waarin je alle informatie kan terug vinden. Klik hier om het artikel van Facebook te lezen. 

Wil jij meer bereik met jouw content op Facebook of ben je benieuwd naar andere producten van Facebook?

Neem vandaag contact op voor advies of voor een samenwerking met Marked!

Klaar om de volgende stap te nemen?

Bekijk ook deze posts.

b2b leadgeneratie

B2B leadgeneratie: 5 effectieve tips

B2B leadgeneratie kan lastig zijn als je weinig tijd doorbrengt op kantoor. Nu thuiswerken steeds vaker voorkomt is het slim om je te verdiepen in effectieve manieren om online zakelijke leads te genereren. In dit artikel geven bij je 5 effectieve tips voor B2B leadgeneratie.

lees verder →
kwalitatieve prospectlijst helpt bij leadgeneratie

Kwalitatieve prospectlijst helpt bij leadgeneratie

Een kwalitatieve prospectlijst helpt bij leadgeneratie, maar wat is een prospectlijst precies? In dit artikel laten wij je zien hoe je snel en eenvoudig een kwalitatieve prospectlijst samenstelt. Je kan de lijst vervolgens gebruiken voor onder andere koude acquisitie.

lees verder →
MarTech tools voor automatisering

MarTech tools voor automatisering

MarTech, ofwel Marketing Technology, is een verzamelnaam voor software en Tech tools die het mogelijk maken om alle onderdelen van marketing te automatiseren. Hoe je MarTech tools inzet in jouw onderneming ontdek je in dit artikel.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×