Google Workspace: wat is het en hoe werkt het?

Google workspace

Google workspace is in feite een alles-in-één oplossing waar je eenvoudig in kunt werken op afstand. Met Google Workspace kun je eenvoudig gebruik maken van verschillende Google programma’s, je klantenbestand toevoegen, communiceren met collega’s op afstand en meer. In dit artikel laten wij je zien wat je met Google Workspace kunt en hoe het precies werkt. 

Google Workspace

In Google Workspace zijn alle Google tools met elkaar verbonden waardoor data altijd up-to-date is. Zo kun je Google Workspace bijvoorbeeld gebruiken om agenda’s, documenten en spreadsheets met collega’s te delen. Heb je bijvoorbeeld een online meeting via Google Meets dan kun je de link via de Google Workspace agenda delen met de mensen die deelnemen aan de vergadering. 

 

Vervolgens hoef je niet te switchen van tabblad om de vergadering te kunnen starten. Alle tools van Google zijn operatief in de Google Workspace omgeving. Het goedkoopste Google Workspace pakket kost slechts €4.68 per gebruiker per maand. De kosten zijn meestal afhankelijk van het gebruik van Workspace. Hoe minder je het platform gebruikt hoe lager de kosten zijn. 

Hoe werkt Google Workspace precies?

Google Workspace werkt verassend eenvoudig. Als je andere tools als Drive, Spreadsheets, Google Meets en Google Forms al kent dan ben je al goed op weg. In principe heb je de basis onder de knie als je deze onderdelen van Google begrijpt. Het enige wat Workspace creëert is een online werkomgeving in de cload. Hierdoor kunnen gegevens niet zomaar verloren gaan en kun je op een laagdrempelige manier documenten delen met collega’s. 

 

Bij het afnemen van Google Workspace is het dus zo dat je direct toegang krijgt tot een verzameling van onderliggende diensten van Google. Je kunt bijvoorbeeld meteen starten met het koppelen van Gmail waardoor je wederom niet hoeft te veranderen van tabblad om je mail te kunnen lezen of beantwoorden. 

 

Kortom is Google Workspace een handige en betaalbare werkomgeving waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Je kunt eenvoudig contact op afstand maken en documenten worden altijd goed bewaard én zijn toegankelijk voor het hele team. Win-Win! 

Heb je hulp nodig bij het opzetten van een Google Workspace account?

Neem vandaag contact op en laat Marked jou en jouw bedrijf helpen met het stroomlijnen van dagelijkse bezigheden. 

Klaar om de volgende stap te nemen?

Bekijk ook deze posts.

seo audit

SEO audit voor een hogere score in Google

Met een SEO audit kun je binnen enkele minuten inzichtelijk maken waar de knelpunten in jouw website zitten, maar als je niet weet wat de gegevens in de audit betekenen dan is het lastig om er iets positiefs mee te doen. In dit artikel vertellen wij je wat er over het algemeen in een SEO audit te vinden is en hoe je het gebruikt om jouw website te verbeteren.

lees verder →
CRO

CRO: Conversion Rate Optimalisation uitgelegd

Er komt voldoende verkeer naar jouw website, de advertenties die je op social media en via Google hebt opgezet leveren goede resultaten op maar keiharde conversies laten op zich wachten. Het is tijd voor CRO! Conversion Rate Optimalisation zorgt ervoor dat je focus legt op de customer journey, waarna je deze kunt optimaliseren zodat er conversies binnenkomen. In dit artikel lees je meer over CRO en wat het precies is.

lees verder →
negatief persona

Negatief persona: wat is dat precies?

Om een goede marketingstrategie te maken moet je allereerst weten wie de perfecte klant is voor jouw bedrijf. Waar trek je jouw doelgroep mee aan en welke content hoort er bij deze doelgroep? Je kunt er daarom voor kiezen om een persoonsprofiel te maken van de ideale klant. Je kunt er ook voor kiezen om een negatief persona te maken van de klant die je absoluut niet wilt aantrekken. In dit artikel vertellen wij je waarom dat zo is.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×