. voor Openfire BBQ

Klant

Openfire BBQ

Website

Over het project

OpenFire BBQ staat voor meer dan BBQ alleen. OpenFire is dé outdoor-keuken bij uitstek en zorgt voor onvergetelijke momenten. Grillen, braden, frituren, roerbakken, stoven, gratineren, het kan allemaal. Met houtblokken of houtskool? Aan jou de keuze. De BBQ van OpenFire is zo ontworpen dat iedereen er omheen kan zitten. Plezier en gezelligheid gegarandeerd!

Uitdaging

De website van OpenFire BBQ kon een nieuw design gebruiken. Met de vernieuwde website hoog scoren in Google via organische en betaalde zoekresultaten, was een volgend groeipunt. Dit alles met als doel de online verkoop te doen stijgen.

Oplossing

De hele website van OpenFire BBQ werd in een nieuw jasje gestoken door een design op maat. Het spreekt voor zich dat de gloednieuwe website vlot gevonden wordt dankzij de SEO-optimalisatie. Er werd niet alleen gewerkt aan de organische vindbaarheid van OpenFire BBQ, maar ook aan de vindbaarheid via betaalde advertenties. Een volgende stap was een strategie uitwerken rond digital advertising en een traject rond Google Advertising (Google Ads). Hierdoor kon OpenFire BBQ via betaalde advertenties op Google nieuwe, potentiële BBQ-helden aantrekken.

Website design openfire bbq met seo optimalisatie

Resultaat

%
Website Verkeer
+ 0 %
Aantal Leads
+ 0 %
Conversieratio

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×