. voor Europrints

Klant

Europrints

Website

Over het project

Dé one-stop printshop voor al uw drukwerk? Dat is Europrints ! Hun missie is de beste oplossing aanbieden voor iedereen, zowel B2B als B2C. Ze bedrukken alles waar jij je stempel op wilt kleven: flyers, muur- en raamstickers, bedrukte relatiegeschenken, textiel … Ze zorgen voor advies over jouw ontwerp, persoonlijke service en supersnelle levering.

Uitdaging

Een webshop creëren die gebruiksvriendelijk is en er goed uitziet (webshop design). Dat was een eerste uitdaging voor Europrints. Ook de input van data voor de webshop moest onder handen genomen worden. Tenslotte drong ook SEO-optimalisatie zich aan zodat de website en webshop van Europrints makkelijker gevonden kon worden in Google.

Oplossing

Om de website en webshop van Europrints te optimaliseren, werd eerst een logische en gebruiksvriendelijke websitestructuur opgebouwd. Ook het design van de webshop werd verbeterd. Via een uitgebreid zoekwoordenonderzoek kon de website met webshop beter geoptimaliseerd worden om hoger te scoren in de organische zoekresultaten van Google (on-page SEO). Dankzij een vlotte laadsnelheid van de website en webshop kon ook de off-page SEO verbeterd worden. 

 

Tenslotte is er bij Europrints ook gezorgd voor een traject rond Google Ads remarketing. Op die manier konden eerdere bezoekers op de webshop van Europrints, nogmaals benaderd worden met gerichte advertenties over de producten van Europrints.

 

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×