. voor Woodadvisers

Klant

Woodadvisers

Website

Over het project

Woodadvisers is een West-Vlaams bedrijf dat zich richt tot het behandelen en beschermen van houtoppervlakken (zoals vloeren en tafels) en andere houtproducten (snijplanken, meubels …). Via hun webshop koop je degelijke oliën en producten aan om het hout te voeden, beschermen, kleuren en vlekken te verwijderen.

Uitdaging

Dé ideale houtliefhebber bereiken, daar kon Woodadvisers hulp bij gebruiken. Niet alleen in het online gevonden worden, maar ook in het boosten van hun webshop (online sales) en in het boosten van de conversieratio (het aantal keren dat op hun advertentie geklikt wordt in verhouding met het gewenste resultaat).

Oplossing

Woodadvisers had een gerichte online advertising strategie nodig op maat. Deze bestond uit Google Advertising Search (advertentie die gevonden wordt door zoekwoorden die gebruikers intikken) en Google Advertising Display (advertentie weergeven op andere browser die de gebruiker raadpleegt op dat moment). Hierdoor worden meer potentiële klanten bereikt, krijgt de website meer bezoekers en stijgen de verkopen in de webshop (online sales).

Resultaat

Dankzij een op maat gemaakte online marketingstrategie en een hypergerichte en online advertising flow & funnel, genereerden we volgende resultaten.

+ 0 %
Online Sales
- 0 %
Kost Per Conversie
0 %
Doorklikratio (CTR)
- 0 %
Kost Per Klik

Bekijk ook deze cases.

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Vindbaarheid uitbouwen voor Bouwvakkers Online

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×