. voor Verstraete Development

Klant

Verstraete Development

Website

Over het project

Verstraete Development is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van middelgrote en grote residentiële projecten over heel België. Hun ambitie is om kwalitatieve en duurzame woonoplossingen te ontwikkelen. Met als doel om aantrekkelijke en comfortabele woon- en werkomgevingen te creëren. Dit met de nodige aandacht voor afwerking, architectuur en omgeving.

Uitdaging

Lead generation, dé grote uitdaging bij Verstraete Development. Beter en makkelijker gevonden worden in de organische zoekresultaten door hoger te scoren in Google (SEO-optimalisatie) was hier één van de challenges. Dit in combinatie met het ontwikkelen van een strategie rond betaald adverteren. Zo konden ze hun potentiële klanten meer en beter boosten om geïdentificeerde klanten te worden (leads genereren).

Oplossing

Voor Verstraete Development werd een degelijke SEO-optimalisatie uitgevoerd in de vorm van een traject. Hiervoor werd ook nieuwe content gecreëerd zodat ze hoger scoren in Google. Naast SEO-optimalisatie vond er ook een SEA-campagne (Search Engine Advertising) plaats door een digitale advertising strategie uit te stippelen. Deze bestond uit een Google Advertising traject en een traject rond sociale media advertising. Op die manier kan Verstraete Development ook via betaalde advertenties leads genereren en hun potentiële klanten bereiken.

Imac met seo geoptimaliseerde website van verstraete development met als doel leads genereren

Marked biedt ons een zeer uitgebreide ondersteuning inzake digitale marketing. Zowel op uitvoerend vlak als strategisch meedenken. Maandelijks krijgen we een rapportering van de online prestaties van afgelopen maand om te gaan optimaliseren. Een fijne samenwerking dus.

Anthony Verstraete
Marketing Manager
Foto Anthony Verstraete

Resultaat

%
Organisch Website Verkeer
+ 0 %
Aantal Leads
0
Kost Per Lead Via Advertising

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×