Scoren in Google?
Onze specialiteit

Een mooie of interessante website, die moet gezien worden. Als jouw klanten online surfen, wil je natuurlijk dat ze bij jou terechtkomen en niet bij de concurrentie. Daar zorgen wij voor. Zoekmachine marketing is het optimaliseren van jouw online kanalen voor Google. Gevolg? Op een organische (SEO) of betalende (SEA) manier scoren in Google en gevonden worden door je ideale klant. Alles komt neer op een goede strategie gekoppeld aan de juiste doelen. Onze experts kunnen je daar, dankzij hun jarenlange ervaring, het beste bij helpen. Het ultieme bewijs? Jij die momenteel deze tekst op deze pagina aan het lezen bent. Aha!

Gevonden worden in Google. Dat kan door middel van SEO & SEA.

SEA/Google Ads

Adverteren op Google.

Bereik jouw doelgroep via gericht advertenties.

SEA staat voor Search Engine Advertising. Concreet zetten we financiële middelen in om reclame te maken in Google. En dat is slim, want bijna iedereen surft dagelijks naar Google. Jouw doelgroep dus ook. Je kan zelf bepalen hoeveel budget je wilt besteden om jouw website in de kijker te zetten. We kunnen je alvast verzekeren dat we een SEA- campagne op poten zetten met de laagste kost per klik, de hoogste ROI en de relevantste bezoekers voor je website. Google AdWords zorgt ervoor dat je advertenties weergegeven worden wanneer mensen actief zoeken naar producten of diensten zoals die van jou. De rest gaat vanzelf.

scoren in google op online marketing
PartnerBadge-RGB

Marked op Google Ads in 2020.

35
accounts
15.005
conversies
€218.792
gespendeerd
€14.5
per conversie
Scoren in google zoekmachines op google
SEO

Organisch gevonden worden in Google.

Een website hebben is één iets, gevonden worden is iets anders.

Daarom maken we een gedetailleerd online dashboard waar je alle resultaten in real- time kunt volgen. Geen nood, je hoeft geen developer te zijn om dit te kunnen begrijpen. Het is meer een overzichtelijke samenvatting van de conversies en leads die binnenkomen per kanaal en per campagne. Zo weet je exact wat de ROI is van onze gezamenlijke inspanningen. We volgen jouw campagnes op de voet en sleutelen aan de parameters als dit nodig is. Kort op de bal spelen, kunnen we.

Deze klanten zijn al vindbaar op Google

Rapportage

Online dashboard.

Exact weten wat je uit je budget haalt? Niet meer dan logisch! Daarom maken we een gedetailleerd online dashboard waar je alle resultaten in real- time kunt volgen. Geen nood, je hoeft geen developer te zijn om dit te kunnen begrijpen. Het is meer een overzichtelijke samenvatting van de conversies en leads die binnenkomen per kanaal en per campagne. Zo weet je exact wat de ROI is van onze gezamenlijke inspanningen. We volgen jouw campagnes op de voet en sleutelen aan de parameters als dit nodig is. Kort op de bal spelen, kunnen we.
scoren in google op online marketing

Klaar om de volgende stap te nemen?

dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×