Google Ads

Search Engine Advertising

Bereik jouw doelgroep met gerichte advertenties.

Als jij organisch bezoekers vergaart, dan betekent dit dat bezoekers via een zoekmachine op jouw website terechtkomen. Wil jij de positie verbeteren in de zoekresultaten, dan pas je SEO toe. Je betaalt hier helemaal niets voor. Wil jij boven de zoekresultaten verschijnen, of adverteren op andere netwerken, dan is SEA – Search engine advertising – de oplossing voor jou. Net als bij offline adverteren, en radio- en tv-advertenties, kies je zelf welk budget je wilt besteden aan het zichtbaar maken van jouw bedrijf. Als SEA-experts helpen wij je bij het opstellen van je advertentiecampagne. We analyseren en optimaliseren de advertenties en zorgen ervoor dat de juiste klanten op jouw website terechtkomen. Je kiest zelf een budget, waarbij het doel is om je site in de kijker te spelen. 

Wat is het resultaat van onze search engine advertising? 

  • ROI van minstens 150%;
  • Een betere vindbaarheid in de zoekmachines;
  • Top of the line campagne conform alle Google Updates;
  • Relevant verkeer en kwalitatief goede bezoekers;
  • Hogere ROI met je website.

Onze werkwijze

Marked vergroot jouw bereik, dus ook jouw afzetmarkt

Bepalen campagnedoelstellingen

De strategie en doelstellingen voor jouw campagne stellen we samen vast. We kiezen de juiste biedstrategieën en parameters, zodat we een maximaal resultaat uit je budget halen.

zoekwoordenonderzoek
Zoekwoordenonderzoek

De juiste keywords zijn niet alleen essentieel bij SEO, maar ook bij de inzet van succesvolle campagnes. Door het zoekgedrag van bezoekers te analyseren kunnen we jouw campagne hierop aanpassen. Zo krijg jij meer relevant verkeer op jouw website.

copywriting advertentieteksten
Copywriting

Op social media is er een constante fight for attention, en op Google is het niet anders. Er verschijnen 15 zoekresultaten per pagina, maar we willen allemaal bovenaan staan. Door een slimme strategie, met de juiste keywords en een passende tone of voice, laten we jouw advertenties opvallen. Search engine advertising schudt, met de juiste woordkeuze, jouw klanten wakker en overtuigt ze direct.

lancering google ads
Campagne upload op Google Ads

Na het aanmaken van jouw Google Ads Account laden we jouw campagnes in via Google Ads Editor. Als de strategie is omgezet in o.a. biedstrategie, budget, taal en locatie, dan is het tijd om te starten. We boost you.

online marketing analyse
Tracking & Tracing

Je kunt duizenden euro’s in je campagnes pompen of je laat Marked het denkwerk doen. Na een uitvoerige webanalyse brengen we alle mogelijke conversiepunten in kaart. We zetten Google Tag Manager in en analyseren de bezoekersgegevens vanuit Analytics, zodat we exact weten wat elk keyword oplevert.

Optimalisatie google ads campagnes
Beheer, optimalisatie & rapportage

Google Ads campagnes kun je snel en efficiënt optimaliseren. We volgen in real time of de juiste doelgroep wordt bereikt en wat de concrete resultaten hiervan zijn. We volgen jouw campagnes op de voet en sleutelen aan de parameters, wanneer dit nodig is. Door dit tussentijds bijstellen kunnen we jouw conversies opkrikken, terwijl de investering lager wordt.  

Jouw project morgen op onze boterham

Laten we er samen invliegen!