Search Engine Optimization

Search Engine Optimization

Een website hebben is één ding,
gevonden worden is een heel andere zaak

Bezoekers genieten van een aantrekkelijk grafisch design, dus een verzorgde website is altijd de eerste stap. Potentiële klanten, die jouw naam nog niet kennen, zullen via de zoekmachines bij jou terechtkomen. Daarom wil jij jouw site zo hoog mogelijk in de zoekresultaten hebben; boven jouw concurrent. Als SEO-experts maken wij jouw content onweerstaanbaar en optimaliseren we de technische werking van je site. Zo weet niet alleen de zoekmachine, maar ook jouw nieuwe klanten je te vinden. 

Wat is het resultaat van search engine optimization?

  • Meer verkeer naar jouw website;
  • Beter vindbaar in de zoekmachines;
  • Je betaalt geen advertentiekosten;
  • Versterkt je andere online marketing inspanningen;
  • Hogere ROI vanuit je website.

Hoe zorgen we ervoor dat jij bovenaan komt?

  Ons motto is niet voor niets ‘We boost you’. Samen gaan we aan de slag met jouw digitale transformatie en door onze krachten te bundelen en geven we je organisatie een boost.

SEO-Analyse
We nemen jouw website onder de loep en beoordelen wat de pijnpunten van de website zijn. Op basis van deze analyse stellen we een duidelijk plan van aanpak voor om je vindbaarheid online te vergroten. Door gerichte stappen te ondernemen, groeien we de organische vindbaarheid van jouw website.
Technische optimalisatie
Technische SEO focust zich voornamelijk op de optimalisatie van de back-end van de je website. We hebben het dan over mobielvriendelijkheid, sitemaps, robot.txt en url structureren. Dit alles vormt de de ruggengraat van jouw website en dus een niet te missen stap bij de optimalisatie van jouw SEO.
Content Optimalisatie
We doen van alles om jouw digitale transformatie in goede banen te leiden, maar we starten altijd met een zoekwoordenonderzoek. Op welke termen wil jij scoren en is daar ook animo voor? We analyseren al deze gegevens voor je en vatten dit samen in een concreet actieplan, waaruit de vervolgstappen zullen voortvloeien.
Linkbuilding
Dit is een belangrijk onderdeel van het actieplan en cruciaal voor het succes van jouw search engine optimization. Google heeft één doel en dat is de bezoeker het meest betrouwbare- en relevante antwoord te bieden. Hoe meer links je krijgt van andere betrouwbare partijen, des te beter dit is voor jouw ranking.

Jouw project morgen op onze boterham

Laten we er samen invliegen!