Instagram ads

Met Instagram Ads ben je mee met je tijd

Instagram advertenties bieden een unieke kans om op een creatieve en visuele manier jouw doelgroep te bereiken. Instagram is een erg gebruiksvriendelijk platform en relatief goedkoop. Met een laag budget bereik je eenvoudig een grote groep. Kies je voor bereik of wil je je webshop promoten? Het kan allemaal!

De voordelen van adverteren op Instagram

Instagram Story advertenties

Het juiste verhaal op de juiste plaats.

Het interessante aan Instagram Story ads is dat ze vaak niet als advertenties worden ervaren. Ze komen namelijk tevoorschijn tussen de Stories van mensen die je volgt. De call-to-action voelt ook heel natuurlijk aan. Door middel van een swipe-up komen mensen zonder veel moeite op de gewenste pagina (website, webshop, formulier, …) terecht.

Instagram foto advertenties

Bemachtig je plaatsje in de Instagram Feed.

Een foto-advertentie is wat je tegenkomt als je door je Instagram Feed aan het scrollen bent. Iets waar miljoenen mensen dagelijks heel wat uurtjes aan spenderen. Je komt tussen andere, ‘gewone’ foto’s te staan en trekt dus sowieso de aandacht. Je doelgroep is namelijk heel actief en gefocust aanwezig op het platform.

Instagram Carrousel advertenties

Een ideale manier om aan storytelling te doen.
Wil je met jouw advertentie een verhaal vertellen of meerdere beelden tonen? Dat kan met een Instagram Carrousel advertentie. Je zet meerdere producten in de kijker, bijvoorbeeld handig als je een webshop hebt of als makelaar een appartement wilt verkopen. De mensen swipen tussen jouw foto’s en krijgen meteen een goede indruk van je aanbod.

Instagram Video advertenties

Ga voor korte video’s met maximaal effect.
Beschik je over kwalitatieve video’s van maximum 1 minuut lang? Dan zijn Instagram Video ads een must. Ze verschijnen op tal van plaatsen binnen het platform: Stories, newsfeed, Explore pagina, … Het voordeel is dat je met bewegend beeld en geluid je boodschap kunt overbrengen. Zo prikkel je de gebruikers nog meer om in actie te komen.

Collection & Shopping advertenties

Shoppen op Instagram, een vlotte ervaring.
Het belang van Social Selling neemt alsmaar toe. Hierbij doen mensen aankopen rechtstreeks vanuit hun favoriete social media kanaal. Instagram is een grote speler en biedt zelfs speciale advertentieformaten aan. Bij shopping advertenties tag je jouw producten in posts, advertenties en Stories. Door hierop te klikken, komen mensen op jouw website terecht.
Bij collection advertenties gaan we nog een stapje verder. Hierbij kan je doelgroep een aankoop doen in Instagram zelf. Geweldig, toch?

Ready to boost your business?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×