. voor Bariseau Mottrie

Klant

Bariseau Mottrie

Website

Over het project

De familie Bariseau en Mottrie vormen samen de Opel-familie Bariseau Mottrie. Als familiebedrijf in de autosector is voor hen continuïteit belangrijk. Hun jarenlange ervaring, doorgedreven service en deskundigheid zijn een garantie voor hun klanten. Een gemotiveerd en dynamisch team staat steeds met een glimlach klaar.

Uitdaging

Welk beeld en betekenis wil jij uitdragen met je merk? Bij Bariseau Mottrie werd de brand awareness eerst op punt gesteld. Vervolgens was er ook nood aan lead generation in de periode van het autosalon. Meer potentiële klanten aantrekken en deze omzetten in geïdentificeerde klanten (leads).

Oplossing

Om gericht en gestructureerd te adverteren, werd er een herstructurering van de online advertentie accounts uitgevoerd. Het online dashboard werd geoptimaliseerd. Dit was nodig om een versnelling hoger te geraken. Aan de hand van een gerichte Google Ads campagne en gerichte copywriting kon men de doelgroep/ideale klant vlotter en sneller bereiken. Dit voornamelijk tijdens de periode van het autosalon.

Resultaat

Dankzij een op maat gemaakte online marketingstrategie en een hypergerichte en online advertising flow & funnel, genereerden we volgende resultaten.

+ 0 %
Aantal leads
- %
Kost Per Conversie
- 0 %
Kost Per Klik
+ 0 %
Aantal Vertoningen
+ 0 %
Aantal klikken

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×