. voor Nanopixel3D

Klant

Nanopixel3D

Website

Over het project

Nanopixel3D is een internationaal bedrijf en marktleider in België met hun hoogwaardige 3D-visualisaties, digitale ervaringen en innovatieve tools. Ze richten zich naar vastgoed, industrie en entertainment. Alles wordt huisgemaakt door een topteam van experts die streven naar perfectie en kwaliteit.

Uitdaging

Aangezien Nanopixel3D marktleider is in België stond vooral de internationale markt veroveren hoog op de agenda. Om dit waar te maken was het nodig om meer leads te halen uit hun organisch verkeer (SEO) en meer return on investment (ROI) te bereiken uit hun online inspanningen. Tenslotte was betaald adverteren (Google en Social Advertising) nodig om meer kwalitatieve leads te halen uit de internationale klanten.

Oplossing

Voor Nanopixel3D werd eerst een SEO traject uitgevoerd zodat hun website hoger scoort in de organische zoekresultaten van Google. Vervolgens vond er een gerichte online advertising strategie (SEA) plaats op 2 manieren:

  •    Google Advertising: betaald adverteren op Google. 
  •    Social Advertising: betaald adverteren op diverse sociale media kanalen.

Tijdens deze advertising strategie werd er ook voldoende gefocust op funnel targeting, zodat men met de juiste middelen op de juiste kanalen de ideale klant kan bereiken tijdens de customer journey.

Resultaat

Dankzij een op maat gemaakte online marketingstrategie en een hypergerichte en online advertising flow & funnel, genereerden we volgende resultaten.

+ 0 %
Aantal Conversies
- 0 %
Kost Per Conversie
+ 0 %
Conversiepercentage
+ 0 %
Organisch Verkeer

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×