. voor Pegus

Over het project

Pegus Digital ontwikkelt digitale producten. De software die zij ontwikkelen, is op maat van de klant, creëert waarde en legt de basis voor uw nieuw product, dienst of bedrijfsmodel. Pegus Digital staat garant voor applicaties en digitale producten die betrouwbaar, veilig, schaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Op die manier helpen ze de productiviteit te verhogen en kosten te minimaliseren. Zij helpen bedrijven waardevoller en doeltreffender te maken.

 

 

Uitdaging

Voor Pegus Digital werd er na een digital audit, een setup uitgevoerd rond Google Ads. Ook een lead generation was nodig. Via dit proces kan Pegus Digital hun klanten identificeren en hun interesse wekken voor hun diensten en producten.

 

Oplossing

Na een grondige digitale analyse werd een Google Advertising campagne uitgerold. Deze bestond uit 3 pijlers:

  • Google Ads Search: adverteren op basis van de zoekwoorden die potentiële klanten gebruiken bij het zoeken naar bepaalde diensten of producten.
  • Google Ads Display: via GDN (Google Display Network) betaald adverteren op bepaalde websites. 
  • Google Ads Remarketing: ook wel retargeting genoemd, is de methode om eerdere bezoekers opnieuw te benaderen met advertenties over jouw dienst of product.

Dankzij de opzet van deze campagne, gebaseerd op zoekwoordenonderzoek (keyword research) en doelgroepanalyse, werden de advertenties op strategische plaatsen getoond. 

Resultaat

Dankzij een op maat gemaakte online marketingstrategie en een hypergerichte en online advertising flow & funnel, genereerden we volgende resultaten.

+ %
CTR (Doorklikratio)
- 0 %
Kost Per Conversie

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×