Online Advertising voor Delta Healthcare Consulting

Klant

Delta Healthcare Consulting

Website

Over het project

Delta Healthcare Consulting is een organisatie die kwaliteitsvolle EHBO-cursussen aanbiedt aan particulieren, organisaties en bedrijven. Hun missie is om zo veel mogelijk mensen de knepen van eerste hulp aan te leren. Een team van enthousiaste verpleegkundigen staat klaar om hun ervaring en kennis op een eenvoudige en luchtige manier over te brengen. Het blijft niet enkel bij theorie, deelnemers steken zelf de handen uit de mouwen om de theorie in praktijk om te zetten.

Vrouw focust op online advertenties bij delta healthcare consulting

Uitdaging

Aan standaard EHBO-cursussen geen gebrek bij Delta Healthcare Consulting. Hier kon er vooral ingezet worden op de ontwikkeling van een aangepaste EHBO-cursus: Eerste Hulp Bij Online adverteren. Er was nood aan een online advertising strategie om op die manier potentiële klanten (zowel individuen, organisaties als bedrijven) om te zetten in geïdentificeerde klanten om zo interesse op te roepen in de cursussen die Delta Healthcare aanbiedt (lead generation).

Oplossing

Aan de hand van een op maat gemaakte advertising strategie van de organisatie, wordt er ingezet op online adverteren. Eén van de middelen die hiervoor gebruikt wordt, is Google Ads. Beter gekend als het betalend adverteren op Google. Via een traject kreeg de organisatie een onderdompeling in de mogelijkheden om online te adverteren via Google Ads. Dankzij verschillende advertising campagnes bereiken ze hun potentiële klanten.

Resultaat

%
Kost Per Lead
+ 0 %
Aantal Leads
+ 0 %
Conversieratio

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×