. voor Aquatechno

Klant

Aquatechno

Website

Over het project

Aquatechno is dé specialist in het plaatsen van binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast kan je op hun webshop terecht voor onderhoudsproducten, zwembadrobots, opblaasspeelgoed en tuinverlichting. Ze doen er alles aan om de waterpret in en rond het zwembad te verhogen.

Uitdaging

Geen sprong in het diepe meer voor Aquatechno. Wel een boost van kwalitatief verkeer naar hun website, een stijging in online sales op hun webshop en in het aantal aanvragen voor zwembadprojecten.

Oplossing

Voor Aquatechno werd er een duik genomen in hun website en webshop en op basis hiervan een uitgebreide marketingstrategie uitgewerkt. Door middel van een uitgebreide keywords research (zoekwoordenonderzoek) en een SEO analyse en optimalisatie, scoort de website hoger in Google en wordt deze makkelijker gevonden door potentiële zwemmers.

Naast SEO kwam ook SEA (Search Engine Advertising) in aanmerking en dit via Google Advertising (Google Ads) op 4 niveaus: 

  • Google Ads Search 
  • Google Ads Display   
  • Google Ads Remarketing  
  • Google Ads Shopping

Door deze uitgebreide marketingstrategie kon de campagne focussen op een doelpubliek dat effectief op zoek is en de stap zetten om een zwembad te plaatsen (stijging sales). Dankzij relevante CTA’s (Call To Action), aansprekende copy in advertenties (Ad-copy) en een duidelijke landingspagina, kreeg de geïnteresseerde doelgroep meteen de juiste informatie. Op die manier worden ze aangezet om te converteren.

Resultaat

Dankzij een op maat gemaakte online marketingstrategie en een hypergerichte en online advertising flow & funnel, genereerden we volgende resultaten.

+ %
Conversies
+ 0 %
Return On Advertisement Spent
- 0 %
Kost per Conversie

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×