SEO Optimalisatie voor Herock Workwear

Klant

Herock Workwear

Website

Over het project

Herock Workwear is een Belgische producent en leverancier van werkkledij die ook op de internationale markt actief is met wereldwijd verschillende dealers. De kwaliteitsvolle werkkledij (geschikt voor alle werkzaamheden en weersomstandigheden) is trending, stijlvol en personaliseerbaar met een eigen bedrijfslogo.

Uitdaging

De uitdaging lag vooral in het vindbaar maken van de website bij een breed internationaal publiek. Taal speelt hierbij een belangrijke rol. Als B2B-bedrijf is het voor Herock Workwear ook belangrijk om in te zetten op een degelijke SEO-strategie om door de juiste afnemers gevonden te worden. Zowel technisch gezien als op het vlak van zoekmachine optimalisatie en content, waren hier nog wat onbenutte opportuniteiten.

Oplossing

Stap 1 was het opstellen van een duidelijke strategie om de website vindbaar te maken binnen de organische zoekresultaten (on-page SEO) en de laadsnelheid op punt te stellen (off-page).

Stap 2 was het creëren van content en het schrijven van de teksten op de website. Deze laatste werden ook vertaald in 4 talen zodat een breed en internationaal publiek bereikt wordt.

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×