. voor Bouwvakkersonline

Klant

Bouwvakkersonline

Website

Over het project

Bouwvakkersonline.be is een online platform waar zowel particulieren als professionals snel en transparant een bekwaam vakman in hun regio (Vlaanderen) vinden. Het platform is voor iedereen met plannen om te (ver)bouwen toegankelijk. Bouwvakkersonline.be streeft naar kwalitatieve vakmensen en een 100% tevreden klant.

Uitdaging

De uitdaging van bouwvakkersonline.be was tweeledig. Een eerste punt was een betere vindbaarheid van hun online platform in de organische zoekresultaten van Google (SEO). Een tweede punt was meer leads halen uit de online inspanningen die ze leveren. Met als doel om meer potentiële en geïdentificeerde klanten te bereiken.

Oplossing

Voor de ruwbouw was er een SEO audit uitgevoerd en daaraan gekoppeld een actieplan opgesteld. Op die manier vinden mogelijke (ver)bouwers hun weg naar bouwvakkersonline.be, dit door hoog te scoren in de organische zoekresultaten op Google. Als afwerking werd er een gerichte online advertising strategie opgesteld:

  • Enerzijds Google Search Advertising: advertenties opgesteld op basis van zoekwoorden die gebruikers intikken wanneer ze op zoek zijn naar informatie.
  • Anderzijds: Google Display Advertising: met display-advertenties bereik je mensen met getargete advertenties terwijl ze op hun favoriete website browsen.

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×