. voor Create.eu

Klant

Create.eu

Website

Over het project

CREATE.EU gebruikt de nieuwste multimedia-technologie om spectaculaire, digitale ervaringen te creëren en verhalen tot leven te brengen voor een breed publiek. Hun vaardigheden leiden tot unieke projecten waarin concept, contentontwikkeling, creativiteit en hardware-integratie samenkomen. Ze richten zich tot wetenschapscentra, musea, zakelijke klanten en evenementen.

Uitdaging

Verhalen kunnen maar tot leven komen wanneer je online gevonden wordt (SEO-optimalisatie). Voor CREATE.EU was het nodig om een gerichte strategie en efficiënte manier van online marketing uit te werken, door te voeren en aan te leren aan de interne werknemers. Ook meer leads binnenhalen uit hun online inspanningen stond op het programma.

Oplossing

Om dit verhaal tot leven te brengen, is er een volledige opleidingsdag georganiseerd op maat van CREATE.EU (een-op-een). Tijdens deze opleidingsdag worden verschillende topics behandeld: SEO, SEA, Social ads, community management … Dit aangevuld met praktische tools en een hele hoop tips & tricks

 

Daarnaast werd de huidige website van CREATE.EU volledig geoptimaliseerd volgens de regels van de SEO-kunst. Op die manier wordt de website sneller gevonden in de organische zoekresultaten van Google.

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Vindbaarheid uitbouwen voor Bouwvakkers Online

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×