. voor Empteezy

Klant

Empteezey

Website

Over het project

Empteezy is specialist in het veilig handelen en stockeren van gevaarlijke en chemische vloeistoffen. Ze bieden een assortiment aan in absorptie, vatenopslag en spill control. Hun doel is om klanten te helpen bij het veilig implementeren en naleven van de wetgeving rond olie- en chemische opslag.

Uitdaging

Gevonden worden in de organische zoekresultaten van Google door SEO-optimalisatie, was een eerste punt waar aan gewerkt werd. Op die manier wordt er meer kwalitatief verkeer naar hun website gegenereerd. Een tweede punt waar op ingezet werd, is het genereren van potentiële klanten in geïdentificeerde klanten (lead generation).

Oplossing

Zowel SEO en SEA was voor Empteezy een oplossing om meer verkeer te genereren naar hun website. Voor SEO-optimalisatie was een heel plan van aanpak en uitvoer opgesteld en opgevolgd. Om SEA optimaal te benutten is er gekozen geweest om in te spelen op Google Ads en dit op 3 manieren: Google Ads Search, Google Ads Display en Google Ads Remarketing.

Resultaat

Dankzij een op maat gemaakte online marketingstrategie en een hypergerichte en online advertising flow & funnel, genereerden we volgende resultaten.

%
CTR (Doorklikratio)
- 0 %
Kost Per Klik (CPC)
+ 0 %
Conversies

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×