. voor My Add On

Klant

My Add On

Website

Over het project

My Add On pimpt krukken en rolstoelen. Ze worden niet alleen mooier, maar vooral praktischer en comfortabeler. Dit doen ze door universele add-ons te ontwikkelen die passen op alle soorten rolstoelen, rollators, krukken … Hun focus ligt op bruikbaarheid, maatwerk, modulariteit én een geweldige klantenservice.

Uitdaging

De uitdaging voor My Add On bestond uit 2 pijlers:

  • Aftasten van de markt: Wie zijn potentiële klanten? Tot welke doelgroep richten we ons? Hoe kunnen we deze doelgroep bereiken? …
  • Analyseren hoe je producten aan de man brengt: enerzijds door revenue generation (het genereren van inkomsten). Anderzijds door het creëren van brand awareness: Hoe wil je je merk uitdragen? Wat is de betekenis en bedoeling van je merk?

Oplossing

Om meer potentiële klanten naar de website te lokken, vond er een advertentie strategie plaats. Zowel via Google Advertising als social advertising werden er hypergerichte advertenties opgemaakt om zo hun ideale doelgroep te bereiken. Via een intensieve A/B testing kon er bepaald worden welke van beide versies het beste werkt of het meeste aanslaat bij hun doelpubliek. Het bepalen van de juiste middelen en juiste kanalen voor het bereiken van potentiële klant, zorgde ervoor dat hun klant tijdens elke fase van de customer journey getriggerd wordt (funnel targeting). 

 

Voor My Add On analyseerde men ook de website door het opmaken van een heatmap. Aan de hand van een eye-trackingonderzoek ziet men op welke delen van het scherm of website de ogen van een gebruiker blijft rusten.

Resultaat

Dankzij een op maat gemaakte online marketingstrategie en een hypergerichte en online advertising flow & funnel, genereerden we volgende resultaten.

+ 0 %
Aantal Impressies
+ 0 %
Aantal Kliks
+ 0 %
Doorklikratio (CTR)

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×