. voor Studio-J

Klant

Studio-J

Website

Over het project

Het gezicht achter Studio-J is Jens Van Lysebettens. Een Gentse topfotograaf met een voorliefde voor interieur-, architectuur- en reisfotografie, maar ook voor 360 virtual tours. Bij Studio-J kan je terecht voor het omzetten van je ideeën in beeld en expressie.

Uitdaging

Voor Studio-J was een SEO-optimalisatie van de website broodnodig om online makkelijker en sneller gevonden te worden. Vervolgens had Studio-J baat bij een duidelijke marketingstrategie met vooraf bepaalde doelstellingen. Dit alles om meer leads te halen uit de online inspanningen die geleverd worden. Hierdoor worden mogelijke, potentiële klanten omgezet in geïdentificeerde klanten.

Oplossing

De website van Studio-J onderging een volledige SEO-optimalisatie zodat deze hoger scoort in de organische zoekresultaten van Google. Het opzetten van een gerichte online advertising strategie bestond uit het betaald adverteren op Google (Google Ads) en sociale media (Social Ads). Er werden hypergerichte advertenties opgemaakt zodat de ideale, potentiële klant bereikt wordt. Via funnel targeting wordt de ideale klant gedurende de klantenreis bereikt met de juiste advertenties op de juiste kanalen (leads genereren).

dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×