. voor Umbris

Klant

Umbris

Website

Over het project

Umbris, schaduw in het Latijn, is de naam van het Oost-Vlaamse bedrijf als de merknaam van het lamellendak. Elk lamellendak is uniek, op maat gemaakt en kwaliteitsvol. Het biedt bescherming tegen zon en regen doordat de lamellen openen en sluiten.

Uitdaging

De grootste uitdaging voor Umbris lag hem in het verhogen van potentiële en geïdentificeerde klanten (leads generation). Om dit optimaal te bereiken, was een digitale strategie nodig. Om alles in de toekomst verder op te volgen en toe te passen, was een gepaste ondersteuning en begeleiding (via consulting) van de interne werknemers geen overbodige luxe.

Oplossing

Om vlot gevonden te kunnen worden in Google, vond er een SEO-optimalisatie plaats. Nadien werd er een gerichte online advertising strategie opgesteld met de focus op Google Advertising (betaald adverteren op Google). Hierbij speelt funnel targeting een belangrijke rol zodat hun ideale klant met de juiste advertenties op de juiste kanalen bereikt wordt. Via een consulting traject waarbij de interne medewerkers van Umbris ondersteund en begeleid werden, kon Umbris met de opgedane kennis de advertising strategie verder opvolgen en toepassen.

Resultaat

Dankzij een op maat gemaakte online marketingstrategie en een hypergerichte en online advertising flow & funnel, genereerden we volgende resultaten.

+ 0 %
Organisch Verkeer
+ 0 %
Aantal Conversies
- 0 %
Bouncepercentage

Bekijk ook deze cases.

Advertentiestrategie uitzetten voor Woodadvisers

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Online vindbaarheid verbeteren voor Studio-J

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →

Website optimalisatie voor Create

Digital marketing strategie, SEO, SEA & Social Advertising.

lees verder →
dsfqdq

Schrijf je vandaag in - Beperkt aantal plaatsen

genereer meer kwalitatieve leads in de vastgoedsector

×